Klik her for menu »

Session


Sådan er en session bygget op:

Du skal sætte en time af til en behandling. Det vil være hensigtsmæssigt, hvis du ikke har kørt dig selv for hårdt lige inden du kommer eller har stresset meget rundt.

For at have den optimale kontakt til den åndelige verden, skal du være afslappet og i ro. Derfor starter hver behandling med afslapning i ca. 5 minutter, hvor du sidder og ”justerer dig selv til stemningen”, andre vil kalde det at komme til stede eller at være 100 pct. nærværende. Der er mulighed for at lytte til dæmpet afslapningsmusik.

Selve behandlingen, som består af clairvoyant rådgivning og evt. healing, varer 45-50 min.

Pris pr. session/ behandling er pr. 1.8.14  kr. 675,- - ved flere sessions fx. ca. hver 4./6. uge over en periode er prisen kr. 500,-

Pr. telefon:

Clairvoyance og healing kan sagtens klares over telefonen - det vigtige er blot at vi har kontakten. Skal du heales foregår det via fjernhealing. Pris pr. 15 min. er kr. 190,-

Temaaften:

Hvis I er flere samlet og gerne vil vide mere om clairvoyance, tankefeltterapi, Bachs blomstermedicin,  healing, den åndelige verden mm. , kan der træffes aftale om at arrangere en temaaften, hjemme privat hos en vært/værtinde. Her vil der typisk blive sat ca. 15 min, af til clairvoyance pr. deltager. Max antal deltagere er 8 pers. Typisk vil man gå ind i et tilstødende lokale - andre gange er der enighed blandt selskabet om at det kan foregå "in plenum". Pris per. deltager er kr. 100,- plus evt. godtgørelse for transport, hvis det er uden for Fredericia. Dertil skal man påregne evt. køb af behandler flaske med Bachs Blomsterremedier.

 
Nyheder

Velkommen

Vi har fået ny hjemmeside


Læs alle ...